Have it all Holland America Line

Wil je de wereld verkennen met alle luxe en gemak die je maar kunt wensen? Holland America Line biedt nu het perfecte pakket aan: Have it All. Dit pakket omvat vijf van de meest gewilde faciliteiten die je cruise naar een hoger niveau tillen, en dat alles voor één prijs. Lees verder om te ontdekken waarom het Have it All pakket van Holland America Line jouw volgende cruise onvergetelijk zal maken.

In het kort
vijf van de meest gewilde faciliteiten die je cruise naar een hoger niveau tillen

Interesse? Ik stuur je graag meer informatie

Wat is er inbegrepen in het Have it All pakket?

Eén prijs, vijf extra’s, veel voordeel

Voor reizigers die het op prijs stellen om een cruisevakantie te hebben zonder verdere verrassingen en met vele extra’s die vooraf in de prijs zijn verwerkt heeft Holland America Line het ‘Have it all’ pakket waarbij excursie(s), drankenpakket, diner(s) in specialiteitenrestaurants en wifi inbegrepen zijn. 

Wifi aan boord:

Blijf verbonden tijdens je cruise met het wifi surfpakket. Of je nu wilt surfen op het web, je e-mails wilt checken of je sociale media wilt bijwerken, met dit pakket blijf je altijd online.

Drankenpakket:

Geniet van een ruime selectie aan wijn, bier, sterke drank, cocktails en niet-alcoholische dranken gedurende je hele cruise. Het drankenpakket is inclusief servicekosten, dus je kunt zorgeloos genieten.

Diner(s) in specialiteitenrestaurants:

Laat je culinair verwennen met een lunch of diner in een van de specialiteitenrestaurants aan boord. Van de Pinnacle Grill tot het Canaletto en de Tamarind, je zult genieten van een uitzonderlijk menu en uitstekende service.

Excursies:

Verken de bestemmingen tot in detail met inbegrepen excursietegoed. Hoe langer je cruise duurt, hoe meer je kunt ontdekken. Bij cruises van 6 tot 9 nachten ontvang je bijvoorbeeld $100 excursietegoed per persoon.

Interesse?

Vul het formulier in. Ik stuur je graag meer informatie.