Reizen Mahe

Vaartstraat 44
9270 Kalken

Tel. +3293670659

Fax +3293670662

info@reizenmahe.be

Lic. A 5927

BTW BE 0469.466.637
RPR Dendermonde

VVR

Find us on Facebook

Reserveer via een erkend reisbureau en reis zonder zorgen !

10 voordelen

1. Een reis reserveren bestaat niet enkel uit de technische aspecten van de reservatie. De raad van een professioneel reisadviseur is belangrijk voor een geslaagde vakantie. Vertel uw reisagent over uw wensen en uw individuele situatie. Op deze manier kan uw reisagent u persoonlijk adviseren over uw reiskeuze.

2. Een professionele reisagent gaat regelmatig op studiereis en kan daarom vaak bijsturen vanuit haar / zijn eigen ervaringen met de vele hotels en bestemmingen waarmee hij / zij in contact komt.

3. Wanneer u beroep doet op een reisbureau spaart u tijd uit en hoeft u zich verder geen zorgen te maken bij het realiseren van uw droomreis. Zowel bij de voorbereiding van uw reis als bij terugkeer kunt u steeds terecht bij uw reisagent.

4. Uw reisagent is steeds beschikbaar. Voor, tijdens en na uw reis kunt u steeds met al uw vragen over uw vakantie bij haar / hem terecht.

5. U kunt kiezen uit de meest uiteenlopende bestemmingen wereldwijd alsook uit een ruim aanbod van touroperators. Een goede reisagent kan u in alle vrijheid en alle onafhankelijkheid de uitgebreide waaier aan vakantieproducten voorstellen.

6. Dankzij de goede klantenopvolging van uw reisagent, kunt u meegenieten van de ervaringen van de andere reizigers.

7. Uw reisagent neemt haar / zijn verantwoordelijkheid op en respecteert de voorwaarden die de Geschillencommissie Reizen voorop stelt.

8. Omdat u uw reis reserveert via een erkend reisagent bent u verzekerd tegen elk financieel onvermogen. Indien het reisbureau of de touroperator in faling gaat, bent u uw geld niet kwijt. Echter, indien u reserveert via een website bij een buitenlandse reisorganisatie of bij een niet-erkend reisbureau in België bent u niet verzekerd. Herinnert u zich de zaak van de onbestaande vakantiewoningen via een Nederlandse website?

9. Uw reisagent biedt u assistentie in geval van onvoorziene omstandigheden, voor en tijdens uw reis, zodat u maximaal kunt genieten van een welverdiende vakantie.

10. U geniet van een professionele dienst na verkoop via uw reisagent.

Boek uw reis bij een erkend reisbureau en geniet in alle rust van uw welverdiende vakantie !

Wij zijn een erkend reisbureau.   
Dat betekent dat u, als klant, beschermd bent.  
Ons professioneel team is ervaren en dynamisch. Wij volgen regelmatig opleidingen om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de reissector. Op die manier kunnen wij u steeds de juiste raad geven.
We delen graag met u de kennis die we verwierven tijdens de vele studiereizen waar we aan hebben deelgenomen. Goede service en goede reistips maken voor u namelijk een wereld van verschil. 

Wij hebben een ruim aanbod aan :

  • Huwelijksreizen /  huwelijksverjaardag
  • Culturele reizen
  • Safari
  • Verblijf in Ryads / Charmehotels
  • Cruises
  • Incentives
  • Begeleide groepsreizen
  • Familiereizen
  • Clubvakanties

Wij zijn lid van Avitour, de grootste groepering van onafhankelijke reisbureaus.
 

Bij ons staat de klant centraal, wij luisteren naar uw wensen en gaan dan samen met u op zoek, rekening houdend met uw budget, naar de reis die bij u past. Bovendien zijn wij lid van de groep Avitour, de grootste groepering van onafhankelijke reisbureaus. Wij raden u tevens aan om alle reservaties steeds via het kantoor te regelen. Waarom zou u het risico nemen om zelf te reserveren via het internet ? Het is niet goedkoper en als er iets fout loopt, staat u er alleen voor. Daarom, laat de administratie en de boekingen over aan ons en wij garanderen u de perfecte vakantie !

Nood aan vakantie ? Tijd om te relaxen ? Een actieve vakantie ? Dringend ontstressen ? Op zoek naar de zon ?

Interesse om nieuwe culturen te ontdekken ? Laat u zich graag verwennen ?

Iedereen heeft zo zijn redenen om er even tussenuit te trekken. Vakantie is voor iedereen anders. Sommigen kiezen voor het gezellig nietsdoen, anderen kiezen voor een grote rondreis. Duizenden mogelijkheden, duizenden combinaties, duizenden dromen! Vertel ons uw dromen en wij bezorgen u de ideale vakantie.

Wij maken deel uit van Avitour, de grootste groep van onafhankelijke reisagenten. Dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde touroperator en / of dat wij niet verplicht worden bepaalde producten naar voren te schuiven. Hoe gaan wij te werk? Wij luisteren naar uw dromen en gaan dan op zoek naar de reis die het best aan uw wensen voldoet. Indien nodig zullen we samen met u, elk onderdeel van uw vakantie à la carte uitwerken.

Ons doel : u een perfecte vakantie te bezorgen!

 

Vaartstraat 44
9270 Kalken

Tel. +3293670659

Fax +3293670662

info@reizenmahe.be

Lic. A 5927

BTW BE 0469.466.637
RPR Dendermonde

VVR

Find us on Facebook

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met het gebruik van persoonlijke gegevens
voor statistische informatie met betrekking tot browsen (wat zijn cookies?)
Zie het privacybeleid voor meer informatie.