4 Riviercruises Europa met VIVA Cruises

VIVA Cruises by Cruise Selection verruimt je horizon langs de mooiste rivieren van Europa. Wij zochten deze 4 mooie vaarroutes voor je uit om te genieten van een zalige riviercruise door Europa.

In het kort
Riviercruise Donau: De Hoogtepunten
Riviercruise Donau: De IJzeren Poorten
Riviercruise Rijn naar de Elzas
Adventcruise op de Rijn

Interesse? Ik stuur je graag meer informatie

1. Riviercruise Donau: De Hoogtepunten

7 nachten met VIVA TWO

Volle kracht vooruit naar de mooiste Donau-metropolen en hun betoverende architectuur en cultuur. Van middeleeuwse kastelen en sprookjesachtige burchten tot de wijnlandschappen van Wachau. Onderweg geniet je van de lokale lekkernijen. Sachertorte in Wenen, een origineel donker biertje in Bratislava en een stukje Hongaarse Baumkuchen in Boedapest.

2. Riviercruise Donau: De IJzeren Poorten

11 nachten met VIVA TWO

Gebeten door de middeleeuwen? Op deze riviercruise over de Donau passeren talloze imposant burchten, kerken, kastelen en forten de revue. Van Belgrado, tot Boedapest en Wenen. Absolute hoogtepunt van deze reis is de pittoreske IJzeren Poort, een kloofdal die de natuurlijke grens vormt tussen Roemenië en Servië.

3. Riviercruise Rijn naar de Elzas

7 nachten met VIVA ONE

Langs het prachtige landschap van het Midden-Rijndal wordt het echt romantisch op de Rijn. Ontdek de prachtige adellijke huizen van Koblenz, de Dom van Mainz en de kronkelende steegjes van de oude binnenstad van Boppard. En de rots van Loreley waar een bloedmooie nimf menig schipper betoverde, is een al even sprookjesachtige finish als de sage zelf.

4. Adventcruise op de Rijn

3 nachten met VIVA ONE

Kerstwandelingen langs de Rijn, verlichte straatjes in gezellige oude stadjes, winterse landschappen … Een 3-daagse adventcruise met de VIVA ONE is een ideale uitstap om op te warmen voor de kerstperiode. Denk maar aan geroosterde amandelen knabbelen op de kerstmarkt van Keulen en de sfeervolle Christmas Garden van Koblenz.

Interesse?

Vul het formulier in. Ik stuur je graag meer informatie.