Over

reizen Mahe

Nood aan vakantie? Tijd om te relaxen? Een actieve vakantie? Dringend ontstressen? Op zoek naar de zon?

Interesse om nieuwe culturen te ontdekken? Laat u zich graag verwennen?

Iedereen heeft zo zijn redenen om er even tussenuit te trekken. Vakantie is voor iedereen anders. Sommigen kiezen voor het gezellig nietsdoen, anderen kiezen voor een grote rondreis. Duizenden mogelijkheden, duizenden combinaties, duizenden dromen! Vertel ons uw dromen en wij bezorgen u de ideale vakantie.

Reizen Mahe maakt deel uit van Avitour, de grootste groep van onafhankelijke reisagenten. Dat betekent dat ik niet gebonden ben aan een bepaalde touroperator en dat ik niet verplicht word bepaalde producten naar voren te schuiven.

Hoe ga ik te werk? Ik luister naar uw dromen en ga dan op zoek naar de reis die het best aan uw wensen voldoet. Indien nodig zal ik samen met u, elk onderdeel van uw vakantie à la carte uitwerken.

Mijn doel: u een perfecte vakantie te bezorgen!

Ik ben in toerisme gestart in 1991. Na 9 jaren als reisagente heb ik mijn eigen reisbureau geopend in Kalken in 2000.

Sindsdien is Reizen Mahe je onafhankelijke reisbureau in Kalken …

Doordat ik onafhankelijk ben, kan ik een ruim aanbod en een persoonlijke service geven – ik werk telkens op maat! De persoonlijke service is heel belangrijk voor mij. Bij mij bent u geen nummer.