Familievakantie Curaçao

Zeg nu zelf: eens de kinderen in hun sas zijn, is je familievakantie meteen geslaagd. Met alleen maar vrolijke gezichten is Curaçao dan ook de perfecte familiebestemming. Een mix van zon, zee en strand, kleurrijke plekken en avontuur voor jong en oud. Elke dag zalig weer en tropische temperaturen, ook tijdens onze Belgische koude wintermaanden. Op Curaçao is het altijd zomer.

In het kort
Voortaan kan je vanuit Zaventem zelfs rechtstreeks naar Curaçao vliegen

Prijs op aanvraag

Vakantie Curaçao met het hele gezin

Je zal het al snel merken: Curaçao is een kindvriendelijke bestemming. Of je nu met het gezin in een all-inclusive resort of een kleiner boetiekhotel verblijft, de inwoners van Curaçao dragen kinderen een warm hart toe. Er zijn heel veel mogelijkheden om aan het strand te dineren, terwijl de kinderen zich vermaken in het zand. Vaak zijn er grote zandbakken, speeltuintjes en klimrekken aanwezig.

Vertier aan zee

Curaçao is een speeltuin voor groot en klein. De stranden zijn heel rustig met weinig golven en een ondiepe inloop. Zo is het voor het hele gezin makkelijk om met je flippers en snorkel de onderwaterwereld vanaf het strand te ontdekken. Met een grote kans om een zeeschildpad of zelfs een gezonken scheepswrak te spotten. Zijn de kinderen al iets ouder? Ook dan is er volop avontuur te beleven zoals, beachtennis, kajakken, beachvoetbal of zelfs jetskiën.

Schrik niet op wanneer je op het strand voorbijgelopen wordt door een leguaan. Net als jij genieten de zachtaardige hagedissen met volle teugen van het zonnige strandleven.

Ontdek Curaçao met huurauto

Tijd voor meer actie? Dan raden we je echt een huurauto aan. Ideaal om het compacte eiland in alle vrijheid te ontdekken met het hele gezin. Ga op verkenning in het Shete Boka National Park. Start bij het indrukwekkende Boka Tabla waar onvoorspelbare golven neerslaan tegen een ondergrondse grot.

Of trek er een dagje op uit naar de Ostrich Farm, het Children’s Museum of beleef een unieke ervaring met dolfijnen bij de Dolphin Academy.

Tip!

Voortaan kan je vanuit Zaventem zelfs rechtstreeks naar Curaçao vliegen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Prijs op aanvraag

Interesse?

Vul het formulier in. Ik stuur je graag meer informatie.