Met de Vespa op vakantie in Toscane

Aangekomen in de Toscaanse heuvels, lieten Luc en Annick de auto enkele dagen staan en trokken ze eropuit met de Vespa. Na hun vakantie stuurden ze ons een enthousiast mailtje met hun leuke reiservaringen. “Een Vespa vakantie in Toscane is een authentieke manier om Italië opnieuw te ontdekken!”

Prijs op aanvraag

Met de Vespa door Toscane

“Met de wind in onze haren op de Vespa door de glooiende landschappen van Toscane snorren. Langs kronkelende landwegen en oude dorpjes die precies een dutje doen in de heuvels … Hoe plezant!”

‘Il rombo della vespa’

“Op onze brommertjes konden we overal moeiteloos manoeuvreren. Wat we ontzettend handig vonden in de nauwe straatjes en steegjes. Om dan gewoon ergens onderweg te stoppen en onze Vespa langs de straat te parkeren. We voelden ons al meteen echte Italianen. De uitspraak ‘il rombo della vespa’ zoals ze in Italië het zoemende geluid zo charmant benoemen, namen we al even snel over.”

Dolce vita vakantie Toscane

“Ons roadbook stond boordevol mooie routes, plekjes en andere tips. Of in alle vrijheid en zonder plan onze neus achterna gaan: minstens zo leuk. Echt dolce vita.”

Authentiek Italië

“Ook ons historische verblijf in het middeleeuwse dorpje Colle di Val d’Elsa voelde als thuiskomen. Op zo’n 25 km van Siena en 60 km van Firenze genoten we van de perfecte ligging om de Toscaanse omgeving te verkennen.” “We zijn nu al meerdere keren op vakantie geweest in Italië, maar Toscane met de Vespa is echt een authentieke manier om het land opnieuw te ontdekken. Nogmaals bedankt!”

Ook een Vespa vakantie in Italië?

Net als Luc en Annick met de Vespa door charmant Toscane? Of liever naar Umbrië, Sardinië, het Gardameer of elders in Italië? Samen met Imagine Travel werken we graag een programma uit op maat van je wensen. Mogelijk als volledige rondreis of als puzzelstukje van enkele dagen, ingepast in je vakantie. Inclusief Vespa (geleverd aan je accommodatie én onbeperkt aantal km), helmen, roadbook, en technische assistentie en briefing ter plaatse.

Prijs op aanvraag

Interesse?

Vul het formulier in. Ik stuur je graag meer informatie.